لوله استیل چیست؟ معرفی انواع استاندارد لوله استیل و کاربردها
لوله استیل چیست؟ معرفی انواع و کاربردها را در این مقاله برای شما بیان می کنیم. در صنعت مصارف بسیار بالایی دارد. این نوع لوله به نام لوله فولادی نیز شناخته شده و از فولاد کربن استیل ساخته می شود. این نوع محصول در دو نوع درزدار و بدون درز در بازار یافت می شود که از مهم ترین تفاوت لوله های استیل درزدار با بدون درز می توان به نحوه تولید آن ها و مواد اولیه اشاره کرد. از این نوع لوله در حمل و نقل، غذا و لجستیک، انرژی، ساختمان، پزشکی و انرژی استفاده می شود چرا که در برابر اکسیداسیون مقاوم می باشد.
اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد لوله های کربن استیل هستید بر روی این لینک کلیک کنید.
اگر مایل به خرید ویا اطلاع از قیمتهای به روز هستید در پیام رسان تلگرام با ما در ارتباط باشید.
لوله استیل یک استوانه طویل توخالی است که از فولاد ضدزنگ ساخته شده است. این نوع محصول دارای سطح مقاطع مختلف مستطیل یا مربع، بیضی و یا گرد است که در دو نوع مختلف مانیسمان یا جوشدار (درزدار) تولید می گردد. ابعاد لوله استیل متفاوت بوده و دارای ضخامت، قطر و طول متفاوت هستند. مقادیر قطر خارجی آن با نماد OD و ضخامت دیواره آن نیز با نماد WT نشان داده می شوند که برحسب میلی متر یا اینچ محاسبه می گردند. این نوع لوله ها بهترین انتخاب برای انتقال انواع سیالات مختلف و گاز شناخته می شوند. لوله استیل از ترکیب چند آلیاژ مختلف تولید شده است که قدرت و استحکام آن را افزایش می دهند. این نوع لوله دارای انواع مختلف است که هرکدام ویژگی های متفاوتی داشته و کاربردهای متنوعی را نیز به خود اختصاص داده اند.
لوله استیل از نظر استاندارد به انواع مختلف تقسیم می شود که هرکدام دارای ویژگی های متفاوت هستند. نحوه تولید متفاوت و داشتن ویژگی های خاص، امکان استفاده از آن ها را در صنایع به خصوص ممکن ساختهاند. از انواع لوله های استیل براساس استاندارد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
این نوع لوله استیل از عناصر مختلف مانند کروم، نیکل و مولیبدن تشکیل شدهاست. لوله استیل 316 را میتوان دومین استیل پرکاربرد در صنایع مختلف دانست. مولیبدن موجود در این نوع لوله استیل، باعث افزایش مقاومت آن در برابر خوردگی می شود. به خصوص اینکه می توان گفت در برابر خوردگی های حفره ای و شکافی، مقاومت بالایی از خود نشان می دهد. لوله استیل 316 دارای قدرت جوشکاری فوق العاده و شکل دهی بالا است به همین دلیل از آن در مصارف مختلف محیط های دریایی، صنایع مواد غذایی، صنایع داروسازی، کترینگ ها و سیستم های تصفیه آب و فاضلاب استفاده می شود.
لوله استیل 321 نوعی از انواع لوله های استیل است که به نام لوله استنلس استیل 321 نیز شناخته می شود. این نوع محصول از جنس فولاد استیل می باشد. فولاد استیل مورد استفاده در تولید این نوع لوله، فولاد 1.4541 است. استیل 321 به عنوان فولاد نگیر 321 نیز نامیده می شود. چرا که دارای یک ساختار آستنیتی می باشد و خواص غیرمغناطیسی دارد. از استیل 321 در هوافضا، اتصالات، تولید دارو، ضایعات و اکسید کننده های حرارتی، فرایندهای صنایع غذایی، پیستون موتور، تجهیزات و انبارها، خدمات اسید پلی آمونیک و پالایش نفت استفاده می شود.
لوله استیل 310 از انواع لوله های استنلس استیل می باشد. فولادی که در ساخت این نوع لوله مورد استفاده قرارگرفته است، فولاد 1.4845 می باشد. این نوع محصول در دسته فولادهای نگیر قرارگرفته و به هیچ عنوان توسط آهنربا جذب نمی گردد. در ترکیب این نوع محصول از کروم، نیکل، منگنز، مولیبدن، مس، کربن و گوگرد استفاده شده است. از لوله استیل 310 در مصارف مختلف مانند تولید سیم های پرکننده و الکترودهای جوشکاری، قطعات روغن سوز، مبدل های حرارتی، مواد غذایی، تجهیزات فرایندهای شیمیایی و پالایشی، لوله های احتراق، بویلر، صنایع نظامی، پوشش های آنیلینگ، صنایع پارچه و ساخت الکترودها مورد استفاده قرار می گیرد.
این نوع لوله استیل را میتوان از پرمصرف ترین انواع لوله های فولادی دانست. لوله 304 در برابر خوردگی مقاومت بالایی دارد از این رو در فضاهای مرطوب و باز ، از آن استفاده می شود. از دیگر ویژگی های آن می توان به ضدعفونی کردن راحت آن، هزینه تولید کم، فرایند تولید آسان این محصول اشاره کرد. همچنین در برابر گرما و سرما نیز بسیار مقاوم بوده و ضخامت های متفاوتی دارد. از این نوع محصول در انواع صنایع خودروسازی، سیستم های گرمایشی، لوله کشی ها، حفاظ و نرده ها و واحدهای برودتی استفاده می شود.
لوله استیل یکی از انواع پرکاربردترین لوله های مختلف فولادی ضدزنگ در صنایع متفاوت شناخته می شود. از این نوع لوله ها از صنایع غذایی تا صنعت هوافضا استفاده می شود چرا که دارای گستردگی بسیار بالا و خصوصیات و ویژگی های مختلف هستند. این نوع لوله ها در برابر پوسیدگی، خوردگی و زنگ زدگی مقاومت بالایی از خود نشان می دهند. از آنجایی که از فولاد ضدزنگ ساختهشدهاند، در برابر پوسدگی، خوردگی و زنگ زدگی بسیار مقاوم هستند. به همین دلیل می توان از آن ها در فضای باز نیز استفاده کرد.